Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk... .. .

Det som inte kan köpas för pengar
det skall man verkligen värdesätta
och vara mycket aktsam om detta!
Tänk så mycket bra och roligt
man sen har att berätta...

De som då har kommit så långt
kan ju sen som författare fortsätta...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-13 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt