Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slåttermaskiner

När som helst och var som helst i världen;

kan det födas en person med storhetstankar;

och bristande empati för andra

En sådan person kan få med sig andra;

som på ett eller annat sätt är missnöjda;

med sin omgivning och sina medmänniskor

Några år kan de utöva makt över andra;

och gå fram som en slåttermaskin;

med våldsmetoder och förtalskampanjer

Men efter lång tid är det i alla fall den naturliga ordningen;

som måste segra

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP