Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upplevelser i från det förflutna


mina kärlekens faser

jag har träffat jätte fina tjejer i från minna ögon dom

har öppnat minna ögon och hjärta , och fått liv i min

 

kalla själ när dom har fyllt mej med kärlek och värme 

som offt har varit en brist vara för mej för mej i mellan 

 

varge mötte med en tjej innan jag har varit redo igen

för det tar hårt på mej det gör så ont i mej när jag

 

blir lämnad vad är det för fel på mej , jag pratar om 

att åldras till samman och jag får en kram och en

 

varm kyss innan dom går och är otrogna ? allt för

offta så har jag fått möta ensamheten med

 

saningens bittr tårar när jag blir sårad lurad

blåst förd bakom ryggen , jag har aldrig hafft

 

mycket att ge i mitt liv men jag har givit vad

jag kan , men jag har aldrig fått något till baka 

 

jag har blivit länad ensam 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 10:16



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Svek är ett starkt ord och ger bitter smak i munnen. men vi tvingas alla att gå igenom det någon gång i livet.
du beskriver det utförligt och med mod i din text!
2020-02-15

  Öknens Ros VIP
En text med mycket känslor som sätter sina spår.
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten