Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X Jag drömmer

Jag drömmer om framtiden

jag drömmer om det förflutna

jag bearbetar allt hemskt som hänt efter min väg...

allt det som jag förträngt

och det som inte får plats att förtränga,

flyr jag ifrån.

 

Fortfarande i mörkret kommer det bilder i mitt sinne,

som gör att jag tvingas se och minnas...

Jag drömmer ibland om att vara lycklig.

men det är ju bara drömmar som inte stämmer,

med den verklighet jag lever i,

för alla mina tankar och problem stannar innanför muren.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-02-15 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten