Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när något ligger och gror och till sist slår ut då är det vackert


gammal glöd som tog eld

när jag mötte min tjej på ett annat planen bara vänner 

så tändes glöden till flamande känslor och blommande

 

kärlek , allt var så fantastikt underbart då så intensift 

vackert och varmnt , vi var så oskyldiga då nykära efter

 

en kyss i från i från det förflutna , som har legat och

grott i minnet hos oss båda , och som till sist slog ut 

 

som en blomma på våren , som har legat i dvala som 

våran kärlek gjorde , i dag nio år efter så har

 

nykärleken laggt sej men vi älskar varandra fortfarande 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-02-15 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten