Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X Jag är så trött

Jag är så trött hela tiden,

kan inte fokusera eller tänka,

sover dåligt

känner ingen glädje längre

får ingen ro i mitt sinne.

 

Jag kan varken planera ellersätta upp ett mål längre,

för det känns som om jag inte har kraften längre

att nå ut till andra!

 

Så trött på allt inom mig och på allt runtom mig,

förstår ej vad som hänt med mig,

kanske är det medicinen, kanske min ålder

eller så är jag bara inne i en period av trötthet pga hösten.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten