Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänd mig en liten ängel

Tror du på himmelen ovanför
Att den dagen man dör så kommer det en vacker
ängel ner och hämtar upp ens ensamma själ
Precis som det sig bör
Och det för att ta en upp ovanför där man för alltid
hädanefter sedesmera hemmahör
Uppe i himmelen alltså
Och det för all evighet
Ja, så att man kan hålla koll på ens nära och kära
därifrån
De som fortfarande lever där nedanför på våran
så förtjusande och underbara planet
Jorden
Jo, för jag vill tro det i alla fall
Så sänd mig en liten ängel...

Ken Cassel
15/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel