Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgtyngder


Jag står brevid
Ser hur Smärtan i hjärta och själ
förvänder allt till mörker och hat
till hopplöshet
till apati
till alldeles tomt

Jag står brevid
Vill inget hellre än att trösta
göra bra
ge mening
kärleksfylla

Men det går inte
han är borta
för evigt
jag kan inte ge dig
honom tillbaka

jag står bara brevid
ditt sorgekaos
din avgrundstomhet
men fortsätt
fall så långt
du behöver

Jag står brevid
stadigt
och fångar dig
alltid, alltid
Alltid






Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-15 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sagt av en äkta skyddsängel!
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

C Lupa