Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kärlek smakar nästan alltid lika bra

Så jag skulle bli glad om man fick smaka lite
utav den varenda dag
Att få höra att någon bryr sig om en
Att få en sådan enkel fråga som om hur man mår
Eller en sådan enkel sak som en liten puss eller kram
ifrån någon som sedan räcker hela dan
Så lite kärlek och tillgivelse ifrån någon kan aldrig vara
helt fel, tycker jag
Så därför delar jag alltid med mig av mina pussar
och kramar om det nu är någon som vill ha
eller smaka på dem...

Lite kärlek smakar nästan alltid lika bra!

Ken Cassel
15/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-15 15:39



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så fint tänkt och gjort !
2020-02-19

    Lena Staaf VIP
Rart och fint skrivet!
2020-02-19

    ej medlem längre
vackert. jag blir alltid glad av dina dikter.
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel