Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, gör inte illa mig något mera

då jag inte klarar av så mycket mer
Krama då hellre om mig och ge mig den kärlek
som jag är i behov av och behöver
För kan du inte se att jag blir ledsen när du
gör illa mig, så att jag gråter
För kan du inte se att mitt hjärta då, håller på
och förblöder
Så är det inte på tiden att du bara byter taktik
För om du inte gör det så kommer jag snart att
ramla ner och dö, då det var du som mördade mig..

Älskling, gör inte illa mig något mera!

Ken Cassel
14/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel