Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X Vi två

Det är vi två nu och för alltid!

vi finns för varandra...

visst har jag funderat på att gå

och lämna dig bakom mig,

men jag kan inte,

för saknaden blir alldeles för stor efter dig

jag kan inte leva utan dig,

min kärlek är för stark och intensiv,

jag har tvivlat många gånger i min ensamhet

när jag varit arg och besviken,

men aldrig när jag är med dig,

för du får mig att må så bra vid din sida.

jag vill aldrig förlora dig igen.

 

Det finns ingenting som jag kan tycka illa om hos dig,

det är omöjligt för mig att inte älska dig,

för du har gjort och gör så mycket för mig,

och när jag har gjort slut i min vrede, så ser jag dig gråta

då känner jag så starkt din sorg inom mig,

och min ångest bryter ut, den påminner mig om

hur mycket du verkligen betyder för mig.

Jag kommer aldrig bli av med dig som tur är,

för jag kommer aldrig att hitta någon som är så

förlåtande och förstående som du.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-02-16 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten