Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tony kommer tillbaka för mer

Tro inget annat
För nu kan han inte sluta att tänka på Mia eftersom
han hela tiden kan jag se hennes vackra ansikte
mitt framför mig
Ett förtjusande ansikte som så vackert ler
Så jag misstänker att Tony nu har gått och blivit lite
kär i henne
Börjat att älska henne
Och att älska någon kan väl aldrig vara riktigt fel
Så Tonys nästa projekt är att de ska pussas och
kramas lite med lite smek och kel
Vad säger Mia om det?
Det vet han inte
Inte mer än att han hoppas att det ska ske
För nu blir det svårt för Tony att lämna Mia helt ifred
då han inte kan tänka på något annat än henne...

Tony kommer tillbaka för mer!

Ken Cassel
16/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel