Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet

finns det en egen liten planet som kallas för
Medvetenhet
Men vart den ligger någonstans i kosmos är det ingen
som riktigt vet
Så därför ska vi alla nu ut på ett litet äventyr i min lilla
smidiga raket för att försöka ta reda på det
För ni hänger väl med
Hänger med långt in i fantasiernas land
För vi ska nog allt hitta den där lilla planeten
Medvetenhet vart den än nu gömmer sig någonstans
Någonstans därute i vintergatan
Och när vi väl har hittat den så kommer vi få veta
om denna utopi är helt sann eller inte..

Mellan dröm och verklighet finns det en egen
liten planet som kallas för Medvetenhet!

Ken Cassel
16/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-16 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel