Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid din sida

jag vil leva vid din sida i min livs tid för jag har aldrig varit 

så tacksam mot någon som mot dej , för allt du har gjort

 

för mej du har ställt upp för mej och backat upp mej i

alla lägen utan att tänka på dej skälv , du har gjort

 

allt för bara mej det berör mej starkt därför är jag din 

i min livstid , du har beskydat mej för faror som jag inte

 

rorpå , därför vill jag leva vid din sida trogen lojalbara för 

dej , jag vet att min vrede får mej att tappa kontrollen i 

 

bland men du vet hur du ska hantera den , för jag har 

berättat hur jag fungerar när jag blir arg för då gör jag 

 

slut och stöter i från mej alla jag älskar och bryr mej om 

men när jag har lungnat ner mej igen så ber jag med skam 

 

om ursäckt och säger förlåt , jag har även försökt göra

mej av med dej i min vrede men jag kan inte för jag

 

älskar dej för mycket , och jag är så tacksam för ditt 

tålamod du har för mej , för jag är inte lätt att leva med 

 

jag vet det men jag vill leva vid din sida i resten ut av mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 14:28



Bookmark and Share


  den nakna poeten
tack för er kritik den betyder mycket för mej efter som ni vägleder mej då jag är osäker på det jag skriver mvh den nakna poeten
2020-02-19

    ej medlem längre
Fick mig att fälla en tår. Du skriver från hjärtat, även om det inte är perfekt.
2020-02-17

  Öknens Ros VIP
Att behärska och kontrollera sitt humör är viktigt, så man inte gör andra illa.
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten