Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förunderliga val


Masochistens passion

Så lätt är du att älska
Så svår är du att lämna

Du kallas varje dag
Du liknas vid en ängel

Du rimmar på en sida
Jag tolkar dig så fel

Så blint jag följer dig
Så hårt jag faller sen

Du torkar aldrig tårar
Du har så svårt för det

De torkar av sig själv
Och strimmar huden röd

Mitt öde är att såras
Ditt är att hugga sår

Vi är som gjorda för varann




Fri vers av Ragazza Verde
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-02-18 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragazza Verde
Ragazza Verde