Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ont


Synålens utsikt


Låt mig få vara en synål
Och kika in i ditt inre
Låt mig betrakta och förundras
Av ditt inre och din själ

Är du elakheten själv
Eller är du bara vilse min vän?
Låt mig få kika och stirra
Sticka till så att du känner
Vad du mot andra gör

För det du gör med taggar du skapar
Finner sin väg likt en bumerang
De sticker dig i baken och hälen
Om några år på en plats du inte vet om

Jag lovar jag ska inte säga allt
När jag sitter vid bordet vaken
Men naken i drömmen ska jag berätta
Ska säga att hon, hon njuter av andras plåga

Hur hade du tänkt dig fortsättningen?







Fri vers av Ragazza Verde
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-07-28 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragazza Verde
Ragazza Verde