Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pillertrillaren

Medicin som gör en lugn och trött
Att ta för många flödder gör att du inte kan prata
riktigt ordentligt då det mera låter som slödder
Helt osammanhängande
Svår att förstå
Och dagen efter har du minnesluckor om vad
som riktigt hände igår
Vad det var som stod på
Och om det var du som gjorde något dumt igår
så lär du få veta det då
För att ta för många flödder kan få sina följder om
man inte efter receptet gå...

Pillertrillaren!

Ken Cassel
18/2-20





Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-02-18 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel