Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag följer med vågen

Surfar på den
Guppar med den i alla väder
Väger mig på den
Är hur våghalsig som helst
Men så är jag ju också född i vågen och borde
kunna klara av det mesta
För med balansen i blodet borde ju det räcka...

Jag följer med vågen vart den är bär
Tittar åt vänster, tittar åt höger
Vågorna som för mig fram visar mig genast vart jag är
Ooch ops är jag redan där
I stormens öga
Nu gäller det mig att hålla mig sig fast som möjligt
innan jag förlorar greppet och hela livet och alla
som jag håller lite kär
Och det vill jag ju inte, tyvärr...

Jag följer med vågen då jag är en våg!

Ken Cassel
18/2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-18 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel