Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev som den blev


Tjejer är heta grejer

då det är lätt hänt att man bränner sig på dem
om man inte ser upp
Ja, så man får vara lite försiktig och akta sig så
att man inte får ett rött sår när man tar på henne
Ett ärr som med tiden består i ens hjärta
och själ
Varför vill hon inte ha mig
Är det kanske på mig något fel
Har jag gjort något fel
Och om det nu är det så kan hon väl säga det så
att jag kan ändra på mig
För det är ju med henne som jag vill ha trots att hon
i vanliga fall är helt glödhet
Men jag ska nog lyckas få henne att mjukna och
bli lite kallare då hon verklighen lär få veta vem jag är
En kylig glaciär som ständigt är där för att kyla ner henne
ner hon är glödhet och mest till besvär
Och det måste väl ändå vara någonting värt
Att kunna kyla ner henne bara sådär...

Tjejer är heta grejer!

Ken Cassel
18/2-020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel