Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder mig om

och kan se min egen skugga som förföljer mig
som den värsta stalkern
Ser allting som jag gör
Ser till och med om jag skiter utanför ringen
Eller lämnar fart ränder efter mig i toaletten
Så jag inser ganska snabbt att för skuggan som jag har
kan jag inte hålla några hemligheter för
Men det är väl bara som det bör
Det är väl bara mitt samvete som förföljer mig i mina
egna spår, antar jag för att se vad jag nu ska hitta på?!

Jag vänder mig om och där är min skugga såvitt jag förstår
Självklart
Vart annars skulle den vara någonstans, måntro
Har inte en chans att få komma undan den...

Jag vänder mig om!

Ken Cassel
18/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel