Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker fortsätta skriva

ända tills den dagen jag faller ner och dör
Bara leka med orden
Bara pussla ihop dem till hela meningar
Dela med mig av allt det som brinner innanför mitt bröst
Hoppas sen bara att någon ska känna igen sig och
åtminstone känna lite tröst i det hela som jag har att säga
Jo, för om någon gör det så blir jag ju jätteglad
då jag inte är ensam om denna förtäelse
Så om du som sen läser det här och kommenterar mig
så kommer jag ju att må jättebra
Och varför då?
Jo, för då så får jag ju i alla fall lite respons och kan
utvecklas till den som ni vill att jag ska vara

Så länge som jag lever kommer jag att fortsätta att skriva
Skriva av mig allt det som brinner innanför mitt bröst
Kan inte låta bli att dela med mig av mina tankar
Hoppas att ni ska tycka om de som ni får av mig till tröst.

Jag tänker fortsätta skriva!

Ken Cassel
18/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 22:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att skriva är en ventil för många och det tycker jag är bra...fortsätt du att skriva, det tänker jag också göra...
2020-02-22

    ej medlem längre
klokt gjort och tänkt och skrivet, man ska aldrig överge sitt hjärta =)

jag har börjat följa dig! oj som mitt flöde ser ut nu! jag får minska på facebook tittandet nu, är ju mest idioter där ändå.

jag älskar poesi in i märgen. jag skriver till och med när jag håller på och somna! och när jag är ute och går! och i duschen! inte sjunger jag där inte... jag skriver när jag ligger i sängen och har dödsångest! brukar bli fina texter då...! =)
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel