Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hemskt

om man bor hemma hos sin mor och far
när man är över trettio år gammal
För de måste nog ha tröttnat på en vid det här laget
så vitt jag förstår
Varför är det inte min son eller dotter som bara går
och skaffar sig ett eget liv
Varför går de inte sin väg med ett jätte kliv
För vi föräldrar vill inte att de bor kvar här något mer
nu när de är vuxna och kan klara själva
Varför är de inte emot oss något snälla...

Det är hemskt
Därav ordet hemskt som kommer just ifrån när man
bor hos mamma och pappa allt för länge ...

Ken Cassel
18/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel