Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp alla tjejerna lösa

För de är väl ändå för söta
Låt de få prata för sig själva om vad vill och inte
vill ha
Om vi killar finns med i deras planer så ju det bra
Då vi killar kan skratta gott och bara vara vid
deras sida
Se till att alla tjejerna har det riktigt trevligt och
slipper hålla på och lida
Inga påflygna killar här trots att vi alla egentligen
på dem alla tjejerna vill rida
Titta bara Rita
Vilken snäcka
Henne skulle man få krita
Jag menar få låna
Så släpp alla tjejerna lösa så får vi se vad som kan
hända
Det här ska bli kul....

Ken Cassel
18/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel