Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är hon som bestämmer och inte jag

För jag är bara en liten tomte som gör som hon säger
för att ha en chans att få må lite bra
För gör jag inte som hon säger, säger hon bara att jag
kan dra
Vilket inte gör mig så speciellt glad då det är i hennes
lägenhet och närhet som jag vill va
Då jag råkar att älska henne
Så därför underkastar jag mig hennes vilja, tror jag..

Det är hon som bestämmer och inte jag!

18/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig dikt och snäll! :-)
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel