Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en förtjusande kvinna

som hade benägenheten att kunna komma och gå
som hon själv ville genom att bara knäppa med
fingrarna
För varje gång som hon dök upp någonstans var det
alltid med ett dunder och brak
Som om hon kom fram i en konstgjord liten dimma
Själv så vart man förvånad
För vad var det som hände där
Vart kom den där mystiska kvinnan ifrån egentligen
För plötsligt var hon bara här
Konstigt tänker alla tjejer som redan var där

Men i vilket fall som helst
Alla grabbarna i gänget vart så kära i denna förtjusande
kvinna som kunde komma och gå genom att knäppa
med fingrana då de alla andra tjejerna blev så svartsjuka
på henne
Men det de inte visste om var att de alla skulle få vara med
om något unikt då den här mystiska och förtjusande
damen tänkte förföra de alla denna sena timma
Viket hon gjorde också
Och de gällde både man som kvinna
För efter att hon hade lyckats med sitt bevåg fanns det
varken en man eller kvinna där som ville henne något illa
då de förstod att hon var som Afrodite
En sexgudinna!
En som inte ville någon något illa...

Det var en gång en kvinna!

Ken Cassel
19/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-19 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel