Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är din jägare

jag är din jägare och du mitt byte för jag har spårat dej och 

jagat dej i hela mitt liv , för du är sälsynt och fridlyst så jag 

 

måsste släppa dej igen efter jag har fångat dej , och min

besvikelse är enormnt stor för du har allt som jag önskar

 

mej , för du är min vackraste trofe för du är så sälsynt

och vacker , i hela mitt liv har jag sökt efter någon som 

 

dej , men när jag funit dej och fångat dej måste jag

låta dej gå igen , och det gör så ont i mej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-19 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"om du älskar någon, släpp den fri. om den kommer tillbaks var den alltid din, om den inte gör det var den aldrig det"
2020-02-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Fantastiskt fångad känsla, det märks att detta är ngt som ligger dig varmt om hjärtat.
den berör verkligen!!!
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten