Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kärlek räddade mitt liv

när vi möttes så förde du lyset in i min värld du löfft

upp mej ur den mörka gropp jag hadde fallit ner i , när

 

jag såg dej sträckte jag upp minna händer och du drog 

upp mej till en helt ny värld fylld med kärlek och värme

 

jag har varit så ensam och rädd för min livs sittvation

var katasrofal jag sätter mej ner och faller till gråt , du 

 

tröstar mej och torkar minna tårar du ger mej kärlek

och trygghet , mer en vad jag fått i en evighet du läker

 

min själ och får minna sår läka igen ifrån djuppet ut

av mitt hjärta , du tar mej till en himel och bäddar en 

 

ut av moln där vi ligger och svävar fyllda med kärlek , 

jag kan inte förstå att jag är din att du valde mej , ut

 

av all skönhet i världen jag som är osynlig hur hittade 

du mej , vad ser du i mej för jag skälv står framför en

 

tom spegel i en värld blind på min skönhet vad ser du

i mej ? du har räddat mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver i blåa toner, i blues. både glatt och ledset, men ack så vackert =)
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten