Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårad igen

du fick mej att börja älska dej snappt redan efter dom första 

mötena , det är ovanligt efter som jag har svårt lita på dom

 

jag inte känner , för att jag är så rädd att bli sårad igen , men 

du tog det upp till en annan nivå för du var så skälvklar och

 

ärlig , änkel och jordnära egenskaper som är så vackra men 

det hjälpte inte för nu är du borta till min förvåning det tar

 

aldrig slut 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-02-20 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är jordnära :)
som det bara går!
jag är oxe :)
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten