Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor som är starka och oböjbara


Kom till mig

Fångenskapen vrider ur glädjen bit för bit varje dag,

jag var så full av energi och glädje förut, men nu börjar det ta slut,

det är inte lika roligt att leva längre

men leva ska jag göra.

 

jag ska ta mig ut igen och leva i glädje igen

med någon, om jag förtjänar det, om livet och högre makter tycker så

då ska jag ta någon till mitt hjärta igen

så den får blåsa eld i glöden som ligger där och pyr i väntan på någon eldssjäl.

 

Kom till mig du vackra tjej, kom till mig, snälla ta dem stegen, de som jag inte

vågar ta till dig. snälla rör mig som jag inte vågar röra mig,

du har mitt hjärta och min uppmärksamhet

jag är redan förlorad i dig, jag är din, kom och ta mig

för vi har redan upplevt så mycket i mina fantasier drömmar och önskningar

 

Du är så vacker och jag är så rädd för dig,

jag vill inte förlora dig ifall jag trampar på den osynliga gränsen

kom och ta mig jag är redan din, men du vet inte om det än

kom och älska mig som jag älskar dig, jag är för rädd att visa dig vad jag verkligen känner

att jag inte är värdig din kärlek, snälla kom till mig!

 

Kom till mig hem till mig du vackra kvinna, det spelar ingen roll hur du ser ut,

bara du värmer mitt frusna hjärta, så det börjar slå för dig,

då kommer jag att se skönheten du har inom dig,

vi har så mycket roligt att ta igen, för där jag har varit i det förflutna

där finns ingen glädje eller skönhet som andra inte ser

 

men blir man lite desperat som jag var då så såg jag skönhet även där

och det säger ju en del om vad jag kommer att se i dig,

kom till mig vackra kvinna få mig att leva igen med ett leende mot dig.

 

.

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-02-20 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten