Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mår inget vidare


En lägenhet följt av otur

Från början till slut
ena felet efter det andra.

Ingen känsla av hem
bara nya bekymmer.

En lägenhet följt av otur
och en störd granne som
kan leka med andra.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berörs
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson