Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ber om ursäkt för att bara va negativ men idag är en urusel dag


Jag kommer över detta med

Mörkret vinner idag
trots mycket bra.

Men när en psykiskt störd människa
kan få andra att tycka synd om henne
och ge henne rätt.

Jag kommer över detta med
men blir en mardröm
jag sent kommer glömma
och resan ner i avgrunden
är inte slut än.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-20 18:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så stark
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson