Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan stormar

Mellan stormar
jagas vi av blixtarna
som ska ta oss dit vi borde
precis som alla innan oss

Mellan klippor
slår havens käftar oss i spillror
försöker ta oss dit vi borde
precis som förra gången

Och mellan oss
finns midnatt i varje reva
när insidan försöker ta oss
ifrån varandra




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-20 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld