Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla som förändrar nattsömnen inatt


vändande puls

När kylan leker sig fram,
bryter ner varje nerv.

Vänder allt av små, små ord
som fångar andra impulser
och plötsligt pulserar och kittlar
varje nerv
och nyfikenheten
skapar magiska illusioner.

Vändande puls
fångar upp och skapar en het magi
där brytande mönster
ger natten en ny upplevelse.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-20 22:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text full av liv och känsla
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson