Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens språk behöver inga ord.


När fick du mig att älska dig?

Var det när du log mot mig
på ditt oefterhärmliga vis,

i midsommarnattsbris
och jag drunknade i dina ögon
över fräkniga kinder
så sagolikt fin
under sommarljus lind

Var det när du tog min hand
och förde mig bort,

för att kyssa mitt hjärta
med ditt ljuvliga skratt
då du sökte min blick
och jag såg att du vill
se mig, höra mig,
bara vara mig intill

Var det då
du fick mig att älska dig

Var det då jag blev din

den natten,
då tiden stod still




Fri vers av fadedfromblack
Läst 582 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-05 17:39



Bookmark and Share


  thyra
och ändå när orden är så tilltalande som här

...för att kyssa mitt hjärta
med ditt ljuvliga skratt...

så vill man, ialla fall inte jag, vara dem förutan. Underbar text! // pricilla
2006-07-05

  yoyyo
:O

"Var det när du tog min hand
och förde mig bort,

för att kyssa mitt hjärta"

denna var grymt grymt jäkla fin!
2006-07-05

    ej medlem längre
Fin den här...
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack