Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis så där


den här grymma världen blir lite snällare
när jag ser dig jaga låtsasfjärilar
i snölandskapet under dina päronfötter

och där fantiserar du bort frosten
tills blåsippan sträcker ut sina blyga blad,
där tar du av dig skorna och bygger snösandslott,

precis så där som bara lilla du gör...




Fri vers av fadedfromblack
Läst 507 gånger
Publicerad 2008-02-01 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack