Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå är du där?

Hallå...vart är du, är det någon där?

<<snälla sluta...det är inte roligt längre, kom fram

stäng hålet i mitt hjärta där du kom in och la dig,

för att värma upp dig, på min varmaste plats,

sedan gick du bara din väg ifrån mig utan att säga till

eller stänga hålet i mitt hjärta,

du släpper ut all min hjärtas värme och du tog med dig

ljuset från mitt sinne och min framtid,

allt är så ensamt och mörkt nu

Hallå är du där, sluta nu!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-02-21 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten