Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag valde rätt moder till vår dotter

Vi träffades rätt oskyldigt som vänner,

jag tyckte det var roligt att umgås med dig

men jag såg aldrig något intresse från dig till en början,

jag vet inte hur du gjorde men du fångade mig till slut,

jag blev blixtförälskad i bara dig, och vi upplevde så mycket

fast jag levde i min fångenskap,

 

och på en julpermission så kom vår dotter till,

hon var planerad, det blev ett barn byggt på kärlek till varandra

men det bästa Maria gjorde var att lämna  mig, för jag var inte färdig ännu.

inte färdig med bus och droger hon gjorde helt rätt

och jag är stolt över henne, hon kastade bort mig och drog hela lasset själv

JAG VALDE RÄTT MODER TILL VÅR DOTTER TROTS ALLT!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-02-21 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten