Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att aldrig duga


Dålig självkänsla

Första gången jag såg dig blev jag varm i min kropp,

du var helt underbart  perfekt,

ditt sätt att gå, dina ögon ditt hår

det finnsmer till att nämna om hennes skönhet,

hon hade förtrollat mig vid första ögonkastet

Gud vad jag önskade att hon såg mig som jag såg henne,

men jag är så rädd och feg när det gäller att ta kontakt med någon

som jag är intresserad av,

och det grundar sig i mitt dåliga självförtroende

för jag lever med känslan att jag är mindre värd,

och att ingen vill ha mig.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten