Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självrannsakan utifrån en spegel i rummet


När jag ser mig själv i spegeln på rummet

Vem fan är du som springer runt och förstör andras liv och även ditt eget?

Jävla loser...du klarar inte av en enda vettig sak, i ditt eländiga jävla liv,

titta på dig själv ser du inte hur du ser ut och vad du ställer till med,

jävla horunge... du skadar och sårar så många efter din väg

och du skyller på att du var full eller att du var påtänd av droger,

men sluta med det då ditt jävla dumhuvud, tänker jag

när jag ser mig själv nykter i i spegeln på rummet!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-02-21 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten