Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är fullkomlig

Spegeln gör det omöjligt för mig att glömma tiden,

mitt utseende gör det omöjligt att glömma spegeln...

det är inte alltid man hör det man ser,

det är inte alltid man ser det man hör,

det är inte alltid man lever innan man dör!

när skönheten är fulländad finns inga drömmar kvar,

då är kärleken fullkomlig, ty genom dess ögon finns inget

annat som kan mätas med den man älskar.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-02-21 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten