Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya årtiondets kärlekssaga

Jag är din nu

Jag blev det i samma stund du klev in i mitt liv

Tvivlar du på min kärlek när jag rids av nattens ångest

Så minns det

Att jag är på väg att förändra hela mitt liv för dig




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-22 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions