Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fånga de flyktiga


Omöjligt

Han kom
Han tog
En vind svår att fånga ändrade han riktning när jag försökte kyssas
Varför ska man bry sig

Ja, för att hoppet vill ha det så.




Fri vers av Mika I
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-22 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I