Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla loser

Vem fan är du som springer runt och förstör andras liv

och ditt eget?

Jävla loser, du klarar inte av en vettig sak i ditt

jävla eländiga liv.

Titta på dig själv, ser du inte hur du ser ut,

och vad du ställer till med jävla horunge,

du skadar och sårar så många efter din väg...

javisst du skyller på att du var full eller påverkad av droger,

men sluta med det då ditt jävla dumhuvud, tänker jag

när jag ser mig själv nykter i spegeln i rummet.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-22 10:05



Bookmark and Share


  den nakna poeten
Ja det är bara vi själva som kan ändra vårt innersta.Starkt berättat!
2020-02-22

    VeraVakuum
Kalla mig gammaldags men det var mycket fula ord i denna text.
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten