Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonkaffe

när ögonen fortfarande vill sova
och ljudet av dåligt väder hörs genom lägenheten.

När tanken att stanna kvar under täcket
biter sig fast
och vetskapen att det är hög tid att stiga upp.

Ljudet av kaffebryggaren
och aromen som fyller köket
morgonkaffe slår allt
i denna stund.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-22 10:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så underbart kan känna känslan och doften!
2020-02-26

  Fredrik Axelsson
Morgonkaffe, vilket fint ord det är. Tjusigt att du fick med den där kampen innan belöning
2020-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att det finns något som lockar när man helst vill sova vidare...:-)
2020-02-22

    ej medlem längre
Morgonkaffe är ju aldrig fel det :)
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson