Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra inte i mina fotspår

Tiderna förändras, några dör några föds

ny musik nya klädstilar nya dialekter

det har hänt så mycket mellan varje straff,

när man kommer ut igen till något som inte fanns

när man åkte in, en del är slitna och går i samma spår

och de man inte ser har familj och jobb,

härligt för dem, det gläder mig

även om jag saknar dem mycket, och tiden vi hade

innan allt gick fel,

men men tiderna förändras.

 

Man går igenom förändringar hela livet, vilka det blir beror på

vad man väljer när man står vid ett vägskäl i sitt eget liv

en är rätt den andra är fel,

men det finns bara de två alternativen i mitt liv

och många gånger har jag valt fel,

påverkad av ett dåligt omdöme, och envis som Satan själv,

ordagrant för det gick åt helvete för mig

det finns till och med på papper, för er som inte tror på mig

vandra inte i mina fotspår, vänd om och ta den rätta vägen!

 

Jag vandrar på vägen i mitt eget liv utan planer för framtiden,

jag vandrar ensam bärandes på sorg när jag tittar över axeln bakåt

och ser det jag inte vill se, men det är så svårt att glömma

såren är djupa inom mig och för varje gång jag tittar tillbaks så strör jag salt i såren,

och det påminner mig om smärtan som jag gav andra efter min väg.

Jag tittar tillbaka för att se om jag kan lifta med någon efter vägen nu i mitt liv,

för att snabbt komma härifrån, men det är tyst och tomt efter min väg,

det är mitt straff att sitta här i ensamheten efter min väg.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-22 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vackert skrivet. det är få förunnat att kunna säga att dom gjort fel, eller felat någon annan. mer styrka till dig!
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten