Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever inte

Jag minns tillbaka till den tiden när jag levde mitt liv fri,

lyckligt omedveten om vad som väntade,

i detta nu inlåst med förträngda känslor,

som jag slutat fly ifrån när jag slutade med drogerna,

det har varit en hel del att bearbeta med mig själv,

att se saker i nytt ljus i sinnet som förut var så mörkt

ochfyllt med ångest.

Jag kommer aldrig att hitta hem igen, till den pojke jag föddes som.

men nära inpå iallafall, för nu håller jag mig bara vid liv

jag lever inte!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-02-22 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns ett liv bortom droger. kärlek kan ge en ett lika starkt rus som droger, och bortom det till och med, med tantra och ankh och chakra balansering och annat... jag är mest beroende av elektronik, jag slutade med det i 3 år, och förlorade min oskuld som grädde på moset av det :)
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten