Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kärlek

Hela tiden när jag möter någon som jag börjar att älska 

så är det helt underbart för hon tar mej till en helt ny

 

värld , långt i från det mentala mörker som jag levevde

i med känslor som plågar mej till gråt , för jag orkar inte

 

alla förluster efter min väg , för inte tala om alla förluster

efter min väg , för att inte prata om alla vackra minnen

 

som plågar mej nu i min ensamhet , för det gör

verkligen så ont i mej utan dej i mitt liv , allt är så 

 

tyst och ensamnt och jag fryser ända in i min själ

som du brukade värma den min vackra ängel men 

 

men nu ligger den där ensam och kall lika fylld av 

saknad som mej 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-22 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten