Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska hålla skiten ifrån sig

Nummer ett och nummer två
För det måste bara få komma ut
Man kan inte hålla det inom sig längre
Inte bra

Sådär ja!
Nu känner man sig genast som en ny människa igen
efter att man har gått omkring med den där stången
i arslet plus att man nu nog måste ha gått ner
ett par kilon
Men det är ju kanon ju
Kan inte bli mycket bättre än så

Jo, för man ska hålla skiten ifrån sig!

Ken Cassel
22/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-22 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel