Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ferrari

Det är du som är min favorit
Så du står överst på hyllan
Och det är alltid du som får alla andra bilmodeller
att se skruttiga ut som om de alla bara hade
kommit till på fyllan
För nu så står alla de andra bilägarna här helt häpna
som om de alla hade tappat hakan
Och avundsjuka som de är på mig tänker de säkert

Den där Ferrari modellen skulle jag också bara vilja ha
Ja, just den där och ingen annan
Så han måste bara ha haft värsta myllan som lyckats
få tag på ett sådant magnifikt och unikt exemplar
Lyckost han...

Ferrari!

Ken Cassel
22/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-22 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel