Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormgropen

Den vackra men giftiga mansormen hade fått korn
på en hona och bara följt efter henne i hennes
krypande spår
Men när han väl kom ikapp henne, så märker han att
det är jätte många andra hanar redan där
tillsammans med henne i en grop
Jävla skit också, tänker han
Typiskt
Sedan så skriker han bara ut ett Banzai väsandes
innan han går till attack krälandes mot ormgropen
där han bara skuffar undan alla andra ormar
med en riktigt arg min i ansiktet
En min som säger
Hallå där
Jo, jag har följt efter den här honans doftspår länge
nog nu så nu är hon bara min
Så ta nu alla ni andra och försvinn
Annars jävlar er
För om jag nu har uppfattat det rätt och förstår med
mitt luktsinne så är hon just nu könsmogen
Och eftersom jag nu är störst och starkast och
giftigast här så föreslår jag att ni alla andra hanar
bara drar något gammalt över er innan ni alla bara
råka hamna nere i magen min
`Fräs´

Den vackra men giftiga mansormen är inte att leka med!
:))

Ken Cassel
22/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-22 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel